Τηλεφωνήστε μας: +30 210 3211714

EKATERINI Jewellery Design

Η Αικατερίνη Καντζίκη, είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από την σειρά χειροποίητων κοσμημάτων EKATERINI Jewellery Design, που κατασκευάζονται και σχεδιάζονται στην Ελλάδα από το 1996.

Η δημιουργική φαντασία, η διάθεση χιούμορ, οι καθαρές γραμμές και  τα ιδιαίτερα σχέδια είναι οι εμπνεύσεις της  που ενώ ακολουθούν τις τάσεις της εποχής διατηρούν ταυτόχρονα μία προσωπική σφραγίδα.

 Τα κοσμήματα  της χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερα πρωτότυπα ονόματα και φυσικά υλικά που τα κάνουν απόλυτα αναγνωρίσιμα. «Μου αρέσουν τα διαφορετικά στυλ. Το ίδιο αντικείμενο δείχνει διαφορετικό σε κάθε γυναίκα. Θέλω οι δημιουργίες μου να παίρνουν μορφή από αυτόν που τις φοράει. Να αντανακλούν την προσωπικότητά τους μέσα από αυτά. Το κόσμημα είναι σαν παιχνίδι... σαν μια ερωτική σχέση, σαν ένα ταξίδι».

Με δυο συλλογές τον χρόνο αλλά και συλλογές resort ενδιάμεσα, το brand EKATERINI σε αποκλειστική συνεργασία με την εταιρία Swarovski ως designer partner, προσφέρει μοναδική ποικιλία σε σχέδια με απλές και καθαρές γραμμές.

Η πολύχρονη πορεία της στον χώρο του χειροποίητου κοσμήματος, περιλαμβάνει την δημιουργία δυο καταστημάτων EKATERINI σε Αθήνα και Μύκονο, καθώς και το e-concept shop, www.ekaterini.gr. Η δραστηριότητά της όμως δεν σταματά εδώ... Αναζητώντας συνεχώς νέες πηγές δημιουργίας και εμπορικής ανάπτυξης, η Ekaterini είναι και αποκλειστική αντιπρόσωπος εταιριών στην Ελλάδα. Μεταξύ αυτών από το 2007 και ο Ολλανδικός Οίκος ρολογιών OOZOO, για την Ελλάδα και την Κύπρο, που έχει αναλάβει μαζί με τον σύζυγό της καθώς και τον εταιρειών Watx & Co, Dukudu, Out Of Order.