Τηλεφωνήστε μας: +30 210 3211714

Τρόποι Πληρωμής

Για τη δική σας διευκόλυνση το website www.ekaterini.gr σας δίνει τη δυνατότητα να πληρώσετε με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Πληρωμή μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών (Visa, MasterCard, Maestro, Electron, American Express).

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής αναλαμβάνεται από την ALPHA BANK , η οποία σας εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Κατά την εισαγωγή των στοιχείων σας η τράπεζα δεν χρεώνει το ποσό της παραγγελίας σας, αλλά το δεσμεύει. Η χρέωση πραγματοποιείται κατά την τιμολόγηση της παραγγελίας σας.
Για επιπρόσθετη ασφάλεια της συναλλαγής σας μέσω της πιστωτικής κάρτας, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας, αυτή γίνεται μέσω του συστήματος ALPHA e-Pay της ALPHA BANK. Κατά τη διάρκεια της αγοράς μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, μεταφέρεστε σε secure server ( ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία ALPHA e-Pay της ALPHA BANK.
Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα ( αριθμός κάρτας, CVV2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται/ μεταφέρονται μέσω διαδικτύου σε κρυπτογραφημένη μορφή ( 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από κανέναν άλλο εκτός από εσάς. Έτσι μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι συναλλαγές με το www.ekaterini.gr website είναι απόλυτα ασφαλής.
To website www.ekaterini.gr δεν συλλέγει, ούτε αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της της πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτού του διαδικτυακού τόπου.
Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα για τους πελάτες χονδρικής μπορεί να πραγματοποιηθεί κατόπιν συννενόησης επί του συνολικού ποσού της παραγγελίας.

2. Με χρέωση του προσωπικού λογαριασμού PAYPAL.

Η διαδικασία πληρωμής είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής καμία προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο website www.ekaterini.gr.

3. Αντικαταβολή (ισχύει μόνο για την Ελλάδα).

Η πληρωμή της παραγγελίας σας γίνεται κατά την παραλαβή της με την καταβολή του ποσού στον διανομέα της εταιρείας courier που συνεργαζόμαστε για την Ελλάδα την ACS. Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή δεν ισχύει στην περίπτωση που διαλέξτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με ΕΛΤΑ..

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας στείλετε με FAX στο 210-3243240 το καταθετήριο της τράπεζας. Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, μέσω email στο sales@ekaterini.gr. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε χρήματα είναι:

ALPHA BANK: 120.002.320.006.022
PIRAEUS BANK: 5032-016364-972
NATIONAL BANK OF GREECE: 139/946303-85