Τηλεφωνήστε μας: +30 210 3211714

Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Δεν υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο της επιστροφής του προϊόντος. Όμως θα πρέπει να σημειώσετε ότι οι επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσον έχουν τηρηθεί οι ακόλουθες συνθήκες:
1. Μας έχετε αποστείλει email στο customerservice@ekaterini.gr κάνοντάς μας γνωστό ότι μας επιστρέφετε το προϊόν.
2. Το προϊόν πρέπει να μην έχει αλλοιωθεί ή να μην έχει φορεθεί πέραν της απαραίτητης δοκιμής. Για λόγους υγιεινής, σκουλαρίκια δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση.
3. Τα διακριτικά καρτελάκια και ταμπελάκια να μην έχουν καταστραφεί ή αφαιρεθεί από το προϊόν.
4. Όλα τα συνοδευτικά έγγραφα και η συσκευασία πρέπει να επιστραφούν μαζί με το προϊόν στην αρχική τους κατάσταση, καθώς και η εγγύηση και η απόδειξη αγοράς του προϊόντος. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται πλήρη και αχρησιμοποίητα, στην αυθεντική συσκευασία τους. Όπου παρέχονται συσκευασίες του σχεδιαστή, όπως κάρτες γνησιότητας, προστατευτικές θήκες, δερμάτινες ετικέτες, κουτιά σχεδιαστών και κουτιά κοσμημάτων θα πρέπει επίσης να επιστρέφονται καθώς θεωρούνται μέρος του προϊόντος. Αν τα επιστρεφόμενα κουτιά των προϊόντων έχουν υποστεί ζημιά, η επιστροφή σας ενδέχεται να μην γίνει δεκτή.
5. Σε περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και αυτό μαζί με το προϊόν.
6. Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει αποκλειστικά εσάς, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μονο μέσω ACS COURIER ή ΕΛΤΑ (η επιλογή είναι δική σας). Για τις αποστολεές εκτός Ελλάδας και Κύπρου μεέσω της εταιρίας courier DHL.
7. Αν επιστρέφετε περισσότερα από ένα είδη από την ίδια παραγγελία, θα πρέπει να τα στείλετε εφάπαξ : το website www.ekaterini.gr δεν δέχεται πολλαπλές επιστροφές από την ίδια παραγγελία, με τα προϊόντα να Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές η φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται σε καμία περίπτωση αντικατάσταση αυτών. Για οποιαδήποτε περίπτωση επισκευής ή αντικατάστασης θα χρειαστεί να γίνει, αρμόδια είναι μόνο η αντιπροσωπεία του εκάστοτε προϊόντος. Εμείς αναλαμβάνουμε με κόστος που επιβαρύνει τους πελάτες μας, την μεταφορά και παραλαβή των προϊόντων προς επισκευή ή αντικατάσταση προς και από την εκάστοτε αντιπροσωπεία. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά τη μεταφορά της επιστροφής. Παρακαλούμε, σε περίπτωση επιστροφής η συσκευασία αποστολής να διασφαλίζει την ακεραιότητα του προϊόντος. Σε περίπτωση επιστροφής του προϊόντος, η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων σας, θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων από εμάς. Επιστροφές που θα λάβουμε εκτός των όρων της πολιτικής μας δεν θα γίνονται δεκτές. Τα προϊόντα που εχουν αγοραστεί από το e-shop www.ekaterini.gr δεν μπορούν να αλλαχτούν στα καταστήματα λιανικής EKATERINI Αθήνας και Μυκόνου, παρά μόνο στην εξης διεύθυνση επιστροφών του e-shop, η οποία είναι: EKATERINI SHOWROOM, Κολοκοτρώνη 15, ΤΚ : 105 62, Αθήνα.

Πώς επιστρέφω ένα προϊόν;
Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, παρακαλούμε επικοινωνήστε με mail αρχικά με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο customerservice@ekaterini.gr αναφέροντας τον αριθμό παραγγελίας σας, το προϊόν ή τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε και τον λόγο επιστροφής ( εάν το θέλετε). Τοποθετήστε το προϊόν ή τα προϊόντα στην αρχική τους συσκευασία ώστε να προστατευθούν κατά τη μεταφορά και επιστρέφετε το δέμα με μεταφορέα της επιλογής σας (ACS COURIER, ή ΕΛΤΑ) και δική σας χρέωση στη διεύθυνση : EKATERINI SHOWROOM, Κολοκοτρώνη 15, Τ.Κ. 105 62 Αθήνα. Σας συνιστούμε να πραγματοποιήσετε την αποστολή με συστημένο δέμα μέσω ταχυδρομείου ή με courier, ώστε να αποφύγετε τον κίνδυνο κλοπής, ζημιάς ή απώλειας του δέματος σας. Τα προϊόντα προς επιστροφή είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσουν σε εμάς, γι’αυτό παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι είναι συσκευασμένα σωστά και έχουν σταλεί στη σωστή διεύθυνση.

Πώς θα γίνει επιστροφή των χρημάτων μου;
Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με επιστροφή των χρημάτων μέσω PayPal, είτε με κατάθεση του ποσού εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφόσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή.

Τι ποσό θα μου επιστραφεί;
Θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Δεν θα σας επιστραφούν τα αρχικά έξοδα αποστολής της παραγγελίας, ενώ θα αφαιρεθεί το κόστος επιστροφής των αντικειμένων με την ACS , στην περίπτωση που έχετε χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο επιστροφής.