Τηλεφωνήστε μας: +30 210 3211714

Τρόποι Αποστολής

Μετά την πραγματοποίηση της online παραγγελίας σας οι αποστολές των προϊόντων θα αποστέλλονται μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία πραγματοποίησης τους. Μόλις η παραγγελία σας αποσταλεί θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης. Αυτό ισχύει για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στην αποθήκη μας. Προϊόντα που απαιτούν περισσότερο χρόνο παράδοσης (θα υπάρχει σχετική μνεία στην σελίδα με τα στοιχεία για το προϊόν) θα σας αποστέλλεται email για το χρόνο παράδοσής τους.

Διεκπεραίωση, αποστολή και παράδοση παραγγελιών δεν γίνονται τα σαββατοκύριακα ή τις επίσημες αργίες.

Η αποστολή των προϊόντων στην Ελλάδα γίνεται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS, καθώς και με τα ΕΛΤΑ. Για τις αποστολές εξωτερικού θα γίνονται μέσω της εταιρείας DHL.

Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας στις οποίες αδυνατούμε να σας παραδώσουμε εμπρόθεσμα το προϊόν ( όπως καιρικές συνθήκες, απεργίες ή οποιοδήποτε άλλο κόλλημα) διατηρούμε το δικαίωμα να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε την αποστολή του προϊόντος σας.

Το κόστος αποστολής ποικίλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού και το είδος προς αποστολή . Είδη με μεγαλύτερο όγκο όπως τσάντες, έχουν διαφορετικά έξοδα αποστολής λόγω αυξημένου βάρους και μεγέθους. Συγκεκριμένα :

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΚΟΣΜΗΜΑ & ΡΟΛΟΙ ΤΣΑΝΤΕΣ & ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΕΛΛΑΔΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΩΡΕΑΝ
ΚΥΠΡΟΣ & ΕΥΡΩΠΗ €20,00 €30,00
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ & ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ €25,00 €40,00
ΑΣΙΑ €30,00 €50,00
Ν.ΑΜΕΡΙΚΗ & ΡΩΣΙΑ& ΑΦΡΙΚΗ & ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ €30,00 €50,00


Τελωνειακοί δασμοί ή οποιαδήποτε άλλα έξοδα εισαγωγής χρεώνονται στις χώρες εκτός της Ευρωπαικής Ένωσης, όταν το πακέτο φτάσει στη χώρα προορισμού και θα πρέπει να καταβληθούν από εσάς. Δυστυχώς, το website www.ekaterini.gr δεν έχει κανέναν έλεγχο όσον αφορά, σε αυτά τα έξοδα. Έτσι δεν μπορούμε να σας δώσουμε μια σαφή εικόνα για το αν τελικά θα επιβαρυνθείτε και με ποιο ποσό, καθώς και η πολιτική των τελωνείων διαφέρει σημαντικά από χώρα σε χώρα. Μπορείτε, πριν κάνετε την παραγγελία σας, να επικοινωνήσετε με ένα τελωνειακό γραφείο της χώρας σας και να ενημερωθείτε σχετικά.

Για να διασφαλιστεί η ασφαλής παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει απαιτείται η υπογραφή σας κατά την παράδοση. Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να παραβρίσκεστε κατά την παράδοση θα σας στείλουν ειδοποίηση για να μπορέσετε να κανονίσετε παράδοση εκ νέου.